Afscheidsfotografie voor dieren

Over afscheid

Cherryblossom D. Afscheidsfotografie biedt jou en je naasten steun & warme herinneringen door levenseinde-, rouw- en herdenkingsfotografie. Ik breng graag wat licht wanneer alles donker voelt. Een herinnering ter verwerking en dit met veel liefde.

Meermaals kreeg ik de vraag afgelopen 3 jaar om iets binnen dit thema uit te werken. Vaak ging het om palliatieve patiënten die een laatste moment met de familie wouden vastleggen. En soms eens om een dier. Hoe dan ook, mooie verhalen en krachtig om vast te leggen. En daarom wil ik hier mee verder. Om mensen dichter bij de verwerking te brengen of het nu gaat bij verlies van mens of dier.

Afscheid

Is jouw viervoeter palliatief? Of gewoon heel erg ziek en weet je dat het einde van jullie mooi verhaal nadert?
Geef me een seintje. Ik luister graag naar jouw verhaal, bij een kop koffie of via de telefoon. 
Wil je de shoot alleen van je viervoeter? Of met je gezin erbij ter herinnering voor hen? 

Dat kan ook. We creëren een warme sfeer, liefst huiselijk, omdat dit vaak het comfortabelst is. Of wil je er liever samen op uit trekken, naar je hond zijn favoriete wandelplekje? Dat kan ook.

We doen alles op jouw tempo en naar jouw wensen. Tijd is minder belangrijk dan jullie moment.”

Sedatie

Is jouw liefste dier palliatief en sta je op punt om een sedatie in te plannen? Ok, ik ben er graag bij om dit in beeld te brengen. Waarom? Omdat door hier bewust naar terug te kijken, de verwerking wordt bevordert.
Ik vraag om thuis een rustig plekje liefdevol in te richten op jouw manier.
Ik en je dierenarts komen samen langs of ik kom wat vroeger indien je me niet bij heel het proces wil. Er wordt alle tijd genomen om afscheid te nemen, knuffels te geven en ten slotte je liefste vriend los te laten.

Herinneringsfotografie

Ben je onlangs of langer geleden een liefste huisdier verloren? En heb je moeite met de verwerking? Ik help je hier graag bij. Vertel me jouw verhaal bij een kop koffie of aan de telefoon. Samen werken we een mooi ritueel uit, ter herdenking van jouw liefste viervoeter. We gaan naar jullie of zijn / haar favoriete plek of wil je graag samen met het gezin nog wat assen uitstrooien? Alles kan in alle rust en stilte. Op maat van jouw wensen.

Vertel me jouw verhaal & wensen


Stuur me een mailtje met jouw verhaal en maken een aanbod op maat van jouw wensen.