Huwelijk

Perfect match?

Je huwelijk is de mooiste dag van je leven. Dus heel belangrijk om te beginnen is dat je de juiste fotograaf kiest, die bij je verwachtingen aansluit. Hieronder kan je lezen wat je van mij mag verwachten tijdens jullie grote dag. Ik ben een spontane fotograaf. Ik leg graag de dingen vast zoals ze zijn, een tikkeltje journalistieke fotografie, maar toch met nodige aandacht voor de belangrijkste momenten, portretten en met oog voor emoties, interactie, details.

We maken natuurlijk ook werk van een geweldige intieme shoot van jullie 2. Liefst op een speciale locatie. Daar kunnen we samen naar op zoek. Ik hou voor jullie intieme shoot van ochtendlicht of valavond-licht, maar als het niet anders kan, plannen we het op een moment dat voor jullie past. Is er op jullie dag een geweldig mooie lucht, bvb een geweldig mooie zonsondergang? Dan neem ik jullie graag nog even mee tijdens het feest voor nog een korte sessie.

Eerste to do

Ging je lover op zijn / haar knie? En zei je volmondig ‘ja’? Hoera! Tijd om te plannen. Een fotograaf boeken is één van je eerste to do’s. Wat is belangrijk? Matchen we qua stijl? En werkwijze?

Matchen we?

Zoek je een fotograaf die je grote dag weergeeft zoals hij is, vol emotie en met oog voor de kleine details? Iemand die eigenlijk onopgemerkt deel uit maakt van je feest & de gasten, iemand die niet dirigeert maar houdt van eerlijke fotografie? Dan zijn wij een match!

Vooraf

Vooraf spreek ik graag eens af om jullie grote te dag te overlopen, je krijgt tips qua timing en samen zoeken we een mooie locatie uit voor de intieme shoot de dag zelf. Dit kan bij jullie thuis, op café of bij mij. Achteraf maak ik een offerte, na overmaken van het voorschot, ligt het vast. De eerste afspraak is gratis.

2 maand vooraf

Ik neem terug contact met jullie op om de gewijzigde details te bespreken, ik ontvang graag een timeline van de dag en alle bijkomende zaken kunnen besproken worden. Dit kan telefonisch of per mail, wil je een tweede keer afspreken, wordt hier een kleine fee voor aangerekend.

D-day

Ik ben een half uurtje voor start van mijn werkdag aanwezig. Ik bekijk de locaties nog eens. En we kunnen aan de slag. Bij lange huwelijken zal je me af een toe wel eens aan mijn laptop zien zitten, om al wat foto’s in te laden of bewerken, zo hebben jullie sneller jullie beelden. Een boeking bij Cherryblossom D. Photography is een boeking voor twee fotografen. Dus nog minder kans op gemiste momenten.

Na 1 week

Na 1 week krijgen jullie een 10-tal bewerkte beelden, die je kan gebruiken voor social media. Deze worden aangeleverd als preview in een online mobile-friendly galerij. Deze galerij is ook toegankelijk voor jullie vrienden.

Na 2-4 maand

Je foto’s zijn klaar. Deze worden toegevoegd aan je online galerij. Maak een nieuwe afspraak om jullie foto’s te ontvangen op stick en om eventuele album aankoop in te plannen.

"Let's make magic"

Vraag je pakket op maat aan