Lifestyle & portretfotografie

Perfect match?

My favourite thing

Lifestyle portretfotografie, dat is mijn favoriet. In de eerste plaats omdat ik hou van ongedwongen fotograferen. Ofwel in jullie natuurlijke biotoop of in het veld, dat maakt niet uit als het maar heerlijk eerlijk is. Ook omdat ik niet hou van dirigeren. Maar natuurlijk begeleid ik jullie wel doorheen de shoot. Samengevat: Het wordt een geweldige ervaring.


Zo, klinkt je dat al als muziek in de oren? Lees dan zeker verder.

Everything is possible

Portret- of lifestyleshoots, die kunnen voor vele gelegenheden. Wil jij graag bijvoorbeeld: een eerlijk familieportret of willen jij en je grote liefde samen jullie mooiste momenten vereeuwigen? Samengevat: het kan allemaal. Het Ofwel kom ik naar jullie thuis of we zoeken een mooi gebouw, waar veel licht binnenvalt. Of heb je liever uitgestrekte velden of bloemenweiden? Geen Tenslotte fotografeer ik het liefst in de vroege uurtjes (bij zonsopgang) of tijdens de golden hour (zonsondergang)? Waarom? Omdat ik daardoor die perfecte magische beelden af te leveren.

Lifestyleshoot @ home

Of jullie nu met z’n tweetjes zijn of jullie gezin is een hele bende, dat maakt niet uit. Ik kom naar jullie thuis en fotografeer jullie in jullie natuurlijke biotoop.

Instagram proof

Hebben jullie een geweldig mooie slaapkamer met mooi licht? Ideaal om die perfecte romantische beelden te shooten, net zoals op pinterest. Hebben jullie kids in huis die graag de boel eens op stelten zetten, net zoals op tv? Dat kan druk worden weliswaar, maar ik heb niets liever. Kortom, ik volg jullie daily life. Bijvoorbeeld: jullie ontbijt of de kids een bad geven, maar ook samen spelen in de tuin of kampen bouwen, het kan allemaal. Kortom, jullie ontvangen de meest heerlijk eerlijke beelden.


Duur: 2 uur – 4 uur

Loveshoot

Zijn jullie binnenkort x aantal jaar samen? Of zien jullie elkaar gewoon zo graag dat je het van de daken wil schreeuwen? Zo, dan is het tijd voor een shoot! Eerst zoeken samen een idyllische locatie op maat. Vervolgens lever ik jullie liefdevolle beelden, dat is toch heerlijk eerlijk?


Duur: 1,5 uur – 2 uur

Familieshoot

Zin om een nieuwe reeks beelden te creëren van jullie gezin? Dan is het tijd voor een shoot. Eerst kiezen we samen een leuke locatie uit en vervolgens laat ik jullie lachen en spelen of gewoon natuurlijk gezellig samenzijn. Samengevat: niets geforceerd en puur. En later lever ik jullie die heerlijk eerlijke beelden.


Duur: 1,5 uur – 2 uur

Solo-portret

Wil je eens een instagram-waardige fotoreeks van jezelf? Of van één van je kids? Dan zoeken we eerst samen een leuke locatie uit en vervolgens laat ik jou of je kiddo helemaal zichzelf zijn. Samengevat: geen fake poses maar alles spontaan. Daarna krijg je die heerlijk eerlijke beelden afgeleverd. Kortom, we maken er een geweldige tijd van.


Duur: 30 min. – 2uur

 

Vooraf

Je hebt mijn website bekeken en we zijn een perfect match? High five! Geef me dan een belletje of mail me via het contact formulier en vertel me wat je graag wil. Daarna ontvang je een offerte en datum. Eerst betalen jullie het voorschot en dan hebben we een deal.

Na 1 week

Voordat jullie heel de shoot kunnen bewonderen, krijgen jullie eerst een 10-tal bewerkte beelden, die je dan kan gebruiken voor social media. Deze worden aangeleverd als preview in een online mobile-friendly galerij. Deze galerij is ook toegankelijk voor jullie vrienden.

Na 1 maand

Vervolgens zijn je foto’s zijn klaar. Deze worden ook toegevoegd aan je online galerij. Tenslotte mag je afhankelijk van je gekozen formule x aantal beelden downloaden in hoge resolutie en alle beelden met logo in webresolutie downloaden. Daarna kan je optioneel albums, prints of fotoproducten aankopen. Maak een nieuwe afspraak om een eventuele albumaankoop in te plannen.

Baby op komst?

Meer info

Vraag jouw offerte op maat aan


Vraag jouw pakket op maat aan en we zoeken samen een leuke locatie die bij jullie past.

"Let's make magic"

Contacteer me