Zakelijk

Perfect match?

My favourite thing

Lifestyle portretfotografie, dat is mijn favoriet. In de eerste plaats omdat ik hou van ongedwongen fotograferen. En ook omdat ik niet hou van dirigeren. Behalve tijdens een zakelijke portretshoot of conceptuele shoot, omdat ik dan mijn creativiteit er op een andere manier in kwijt kan weliswaar. Ook lifestyle fotograferen pas ik toe bij B2B. Bijvoorbeeld: een visual branding reportage van jou en je medewerkers in je zaak of in beeldbrengen welke diensten jullie leveren. Tenslotte kom ik ook graag langs op jouw event en verdwijn ik in de menigte. Maar… lever ik de spontaanste beelden. Samengevat: Het wordt een geweldige ervaring.


Zo, klinkt je dat al als muziek in de oren? Lees dan zeker verder.

Jouw zaak in beeld

Vroeger was digitale communicatie niet zo belangrijk. Terwijl dat nu heel wat anders ligt. Daarom is belangrijk om te communiceren met sprekende beelden. Vooral voor bijvoorbeeld: social media, je nieuwsbrieven, je website maar ook voor je gedrukte communicatie. Daarnaast zien consumenten graag hoe je product of dienst of zaak er echt uit ziet. Samengevat: door middel van lifestyle fotografie. Kortom: indien je graag jouw business zo sexy mogelijk voorstelt, laat je daarom best een visual branding of bedrijfsreportage of portretreportage doen.


Je kan bij me terecht voor

Visual branding
Bedrijfsreportage
Professionele portretten van je medewerkers
Productfotografie
Contceptuele fotografie (mode)
Eventfotografie

Reportage architectuur

Je bent gevestigd in een architecturaal pareltje en wil dus een bedrijfsreportage met focus op het gebouw en details? Dan maak je me heel blij. Mijn eerste focus ligt op de lijnen, kleurpaletten, details maar ook het leven rond het gebouw. Hiervoor is een briefing via mail of telefoon voldoende.


Duur: 2 uur-3 uur

Visual branding

Je bent een kleine of grote onderneming en wil bovendien je communicatie een upgrade geven? Of je hebt een mooie ruimte, verder heb je een gamma aan speciale producten, maar je ontbreekt nog die kick ass beelden waardoor je verkoop te laag blijft? Dan is het tijd voor een shoot. Tenslotte maak ik tijd voor een professioneel portret van jou en / of je medewerkers.


Duur: 2 uur – 4 uur

Creatief concept

Jullie lanceren een nieuw project of een nieuw product of collectie? Dan is het volgende op je to do de communicatiecampagne. En natuurlijk heb ik het in het bijzonder over de beelden. We spreken af en bedenken samen een creatief concept. Of jij levert me een briefing en vervolgens doe ik een voorstel. Ik ga op zoek naar de locatie(s), eventuele modellen en help weliswaar met de aankleding. Je krijgt geweldige beelden die je verkoop in de hoogte doet gaan.


Duur: op maat

Professioneel portret

Alst eerste wil ik even meegeven dat iedereen nood heeft aan een professioneel portret. Is het nu voor je CV of voor externe communicatie of voor perswerking. Kortom, je doet er nooit kwaad mee. We bespreken het concept via telefoon of mail en leggen een datum vast. Vervolgens ontvang je die perfecte profielfoto die je altijd wou.


Duur: 30 min – 1 uur

Eventfotografie

Geef je een openingsfeestje? Of is het een congres, een receptie, een bedrijfsfeest of gewoon een leuke fuif? I’m in. We bespreken het concept en tijd vooraf en achteraf krijg je een journalistieke reportage toegestuurd.


Duur: Op maat

 

Vooraf

Je hebt mijn website bekeken en we zijn een perfect match? High five! Geef me dan een belletje of mail me via het contact formulier en vertel me wat je graag wil. Daarna ontvang je een offerte en datum. Afhankelijk van het concept maken we al dan niet een afspraak. Eerst betalen jullie het voorschot en dan hebben we een deal.

Na 1 week

Voordat jullie heel de shoot kunnen bewonderen, krijgen jullie eerst een 10-tal bewerkte beelden, die je dan kan gebruiken voor social media. Deze worden aangeleverd als preview in een online mobile-friendly galerij.

Na 1 maand

Vervolgens zijn je foto’s zijn klaar. Deze worden ook toegevoegd aan je online galerij. Tenslotte mag je alle beelden downloaden in hoge resolutie en alle beelden met logo in webresolutie downloaden. Daarna kan je optioneel albums, prints of fotoproducten aankopen. Maak een nieuwe afspraak om een eventuele albumaankoop in te plannen.

Pakket op maat


Vertel me jouw verhaal met jouw wensen en vervolgens trachten we een aangepaste formule te creëren.

"Let's make magic"

Vraag je pakket op maat aan