Zwangerschap & newborn

Perfect match?

My favourite thing

Lifestyle portretfotografie, dat is mijn favoriet. In de eerste plaats omdat ik hou van ongedwongen fotograferen. Ofwel in jullie natuurlijke biotoop of in het veld, dat maakt niet uit als het maar heerlijk eerlijk is. Ook omdat ik niet hou van dirigeren. Maar natuurlijk begeleid ik jullie wel doorheen de shoot. Samengevat: Het wordt een geweldige ervaring.


Zo, klinkt je dat al als muziek in de oren? Lees dan zeker verder.

Everything is possible

Ook zwangerschaps of newborn kunnen met lifestylefotografie. Wil jij graag bijvoorbeeld: een eerlijke zwangerschapshoot, maar wel elegant? Of willen jij en je grote liefde samen met jullie newborn de mooie eerste momenten vereeuwigen? Of wil je graag dat ik langskom in het ziekenhuis om die eerste kleine handjes en voetjes vast te leggen? Samengevat: het kan allemaal.

Praktisch

Ik kom naar jullie thuis of we zoeken een mooi gebouw, waar veel licht binnenvalt. Of heb je liever uitgestrekte velden of bloemenweiden? Het kan allemaal. Bovendien fotografeer ik buiten het liefst in de vroege uurtjes (bij zonsopgang) of tijdens de golden hour (zonsondergang)? Waarom? Omdat ik daardoor die perfecte magische beelden kan af te leveren.

Lifestyleshoot @ home

Ben je zwanger of is jullie baby al geboren, dat maakt niet uit. Ik kom naar jullie thuis en fotografeer jullie in jullie natuurlijke biotoop.

Instagram proof

Hebben jullie een geweldig mooie slaapkamer met mooi licht? Ideaal om die perfecte romantische beelden te shooten, net zoals op je pinterestbord. Hebben jullie kids in huis die graag de boel eens op stelten zetten, net zoals op tv? Dat kan druk worden weliswaar, maar ik heb niets liever. Kortom, ik volg jullie daily life. Bijvoorbeeld: jullie ontbijt of de baby een bad geven, maar ook die liefdevolle aanrakingen met baby en ouder. Kortom, jullie ontvangen de meest heerlijk eerlijke beelden.


Duur: 2 uur – 4 uur

Zwangerschap outdoor

Eerst en vooral congrats met de zwangerschap. Zo, dan is het tijd voor een shoot! Eerst zoeken samen een idyllische locatie op maat. Vervolgens lever ik jullie liefdevolle beelden, dat is toch heerlijk eerlijk?


Duur: 1,5 uur – 2 uur

Newborn in het ziekenhuis

Ik kom naar jullie toe tijdens de eerste uurtjes na de bevalling of de volgende dag. Dan maak ik intieme beelden van jullie gezin, borstvoeding, de eerste aanrakingen. Kortom, ik beloof je dat het resultaat geweldig mooi zal zijn. Of komt je familie al snel op bezoek? Dan komen zij ook aan de beurt.


Duur: 1,5 uur – 2 uur

 

Vooraf

Je hebt mijn website bekeken en we zijn een perfect match? High five! Geef me dan een belletje of mail me via het contact formulier en vertel me wat je graag wil. Daarna ontvang je een offerte en datum. Eerst betalen jullie het voorschot en dan hebben we een deal.

Na 1 week

Voordat jullie heel de shoot kunnen bewonderen, krijgen jullie eerst een 10-tal bewerkte beelden, die je dan kan gebruiken voor social media. Deze worden aangeleverd als preview in een online mobile-friendly galerij. Deze galerij is ook toegankelijk voor jullie vrienden.

Na 1 maand

Vervolgens zijn je foto’s zijn klaar. Deze worden ook toegevoegd aan je online galerij. Tenslotte mag je afhankelijk van je gekozen formule x aantal beelden downloaden in hoge resolutie en alle beelden met logo in webresolutie downloaden. Daarna kan je optioneel albums, prints of fotoproducten aankopen. Maak een nieuwe afspraak om een eventuele albumaankoop in te plannen.

Liever een pakket op maat?


Zo, jouw aanvraag past niet in bovenstaand aanbod? Stuur ons dan eerst een mailtje met jouw wensen en vervolgens trachten we een aangepaste formule te creëren.

"Let's make magic"

Vraag je pakket op maat aan